For virksomheder

Vi går ud fra, at du ønsker det bedste for dine medarbejdere. De kan ikke selv vælge pensionsselskab. Derfor er det rigtig vigtigt, at du træffer et godt valg på deres vegne.


Der er 3 gode grunde til at give os til dine medarbejdere:

  • En modig men moden investeringsstrategi
  • Et sikkerhedsnet under den enkelte pension
  • Vi er sunde, solide og solvente.

Modig men moden investeringsstrategi

Vi er kendt for at have flotte afkast. De flotte afkast har vi fået, fordi vi insisterer på at være modige. Vi går efter det, der kan betale sig på den lange bane, ikke på den korte. Derfor har vi valgt at have en langsigtet offensiv investeringsstrategi. Det indebærer naturligvis en lidt højere risiko på kort sigt. Men aldrig så høj, at vi går på kompromis med vores økonomiske ansvar. Det er der, modenheden kommer ind.

Et sikkerhedsnet under den enkelte pension

Pension skal udgøre et sikkerhedsnet, den dag man går på pension. Det sikkerhedsnet kan forekomme tyndmasket, hvis dine medarbejderes pensionsopsparing er baseret på markedsrente og derfor svinger i værdi i takt med det finansielle markeds op- og nedture.

Sådan er det ikke i Bankpension. Alle har nemlig et sikkerhedsnet, der sikrer, at ens pension kun kan falde gradvist med en relativ lav og afgrænset procentsats i perioder med store negative afkast. Man er altså sikret i tider med store negative afkast.

Sunde, solide og solvente

I en tid, hvor den finansielle sektor er under ekstremt pres, oplever vi en markant vækst. Det skyldes to ting. At flere virksomheder i den finansielle sektor fortsat peger på os som deres fremtidige pensionsudbyder. Og at vi formår at fastholde de medlemsvirksomheder, vi har.

Og vi kan tillade os at byde nye virksomheder velkommen. For vi er solvente - vi har en sund forretning. Det vil sige, at vi fortsat efterlever, integrerer og implementerer alle de skærpede krav i pensions- og bankverdenen i forhold til risikostyring, ledelse og rapportering.

Og der er mange flere gode grunde …

Der er selvfølgelig mange flere gode grunde til at vælge Bankpension som pensionsudbyder for dine medarbejdere. Vi har fx fleksible ordninger, som kan tilpasses dine medarbejderes individuelle behov. Vi er medlemsejede, hvilket betyder, at der ikke er nogen aktionærer, der skal tjene noget på os, og at du som medlem har indflydelse på din egen pension.

Det kan du alt sammen læse meget mere om herinde. Ønsker du at høre mere om din virksomheds muligheder for en ny pensionsordning hos os, er du også velkommen til at ringe til os. 

Hjalp denne artikel dig?

Fik du det ud af artiklen, som du forventede? Hvis ikke, så skriv, hvad du manglede.