For medlemmer

Du har, ligesom 18.000 andre personer, din pensionsordning i Bankpension. Hver måned betaler du, via din arbejdsgiver, en fast procentdel af din løn til din pensionsordning.


Beløbet går til din pensionsordning, som dels indeholder en pensionsdel, hvor du sparer op til din alderdom, og dels indeholder en forsikringsdel, som sikrer dig og din familie, hvis uheldet er ude.

Alt det kan du læse meget mere om under menupunktet Pensionsordningen, som du finder i menuen til venstre.

Automatisk medlem

Lad os sige det som det er. Det er ikke dig men dit job der afgør, om du skal være medlem i Bankpension. Men bare fordi du automatisk er medlem, betyder det ikke, at du har mindre indflydelse eller færre valgmuligheder, end hvis du selv havde valgt dit pensionsselskab.

Din pensionsordning er nemlig fleksibel, og du kan tilpasse den til netop dine behov.

Du ejer også Bankpension

Bankpension er ejet af medlemmerne og dermed også af dig. Det er en stor fordel, da hverken aktionærer eller en bank skal have en bid af din pension. Og det giver ekstra opsparing til dig.

Samtidig betyder det, at du har indflydelse på, hvordan din pensionskasse skal udvikle sig.

Her på hjemmesiden finder du forhåbentlig al den information, du har brug for som medlem i Bankpension. Og husk, hvis du ikke finder det, du søger, står vi altid klar med råd og vejledning.